Timp de 3 ani a ucis 12 fete. În curtea ucigașului din Caracal au fost găsite oase care confirmă...
Apar noi informații în cazul celor două fete dispărute la Caracal. Conform jurnaliștilor, anchetatorii au găsit rămășițe de la nu mai puțin de 12 cadavre, anunță Antena 4. Inițial se știa că ar fi vorba de două cadavre, însă descoperirile anchetatorilor au arătat că omul are la activ mai multe victime.

Anchetatorii au decins în curtea bărbatului de 65 de ani, din Caracal, care este cunoscut drept ”George ”Popicu”, la care s-ar fi găsit deja hainele fetei de 15 ani, din localitatea Dobrosloveni, dar și mai multe oase calcinate, într-un butoi mecanic. De asemenea în urma săpăturilor din curte sau găsit numeroase oase.

Expertiza deja au stabilit că oasele aparțin la 12 persoane diferite de gen feminin, acum anchetatorii verifică fetele dispărute în regiunile din apropiere cu ADN-ul găsit în oasele din curtea acestuia. Deja sa stabilit că 5 fete dispăruseră anul trecut, toate fiind de vîrsta 15-18 ani. Identitatea acestora nu a fost publicată.

Potrivit Adevărul, bărbatul locuiește singur, copiii și soția acestuia fiind plecați în străinătate. Acesta era pensionar și, de ceva vreme, se ocupa cu micul comerț prin târguri. ”Un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri. Soţia şi copiii sunt plecaţi în Italia. El locuia singur“, a declarat un vecin.